Αρχική Υπηρεσίες StartUp - Nέες Επιχειρήσεις

StartUp - Nέες Επιχειρήσεις

Η διαδικτυακή πλατφόρμα Citobu παρέχει ένα διευρυμένο φάσμα πληροφοριών, σε νέους και νέες που αποσκοπούν στη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, αλλά και σε εκείνες τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο λειτουργίας.

Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Citobu, είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου προκειμένου να συνδράμουν σε κάθε επιχειρηματικό τομέα, από την επίλυση οποιασδήποτε εύλογης απορίας, έως την ολοκληρωμένη υποστήριξη και την παροχή υπηρεσιών σε επιμέρους θέματα, όπως ενδεικτικά:

► Αξιολόγηση Επιχειρηματικών Σχεδίων / Ιδεών, τόσο πριν από την υλοποίησή τους όσο και μετά από αυτήν.

► Ενημέρωση για τις διαθέσιμες δυνατότητες Χρηματοδότησης, και συμβουλευτική υποστήριξη για τη βέλτιστη ανά περίπτωση επιλογή της κατάλληλης μορφής.

► Coaching και συμβουλευτική υποστήριξη για τη διαμόρφωση Στρατηγικής, τον Επιχειρηματικό Σχεδιασμό και την καλύτερη δυνατή Προβολή και Προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών στην αγορά, τόσο της Ελλάδας όσο και του Εξωτερικού.

► Συμβουλευτική υποστήριξη για Σύσταση Επιχείρησης, σε Οικονομοτεχνικά, Νομικά, Λογιστικά, Φορολογικά, Ασφαλιστικά θέματα.

► Υποστήριξη και παροχή υπηρεσιών σε θέματα Marketing, Εταιρικής Ταυτότητας, Προώθησης και Επικοινωνίας, για τη δημιουργία, την ενδυνάμωση και την εξωστρέφεια της εταιρικής εικόνας, τόσο σε επίπεδο επιχείρησης, όσο και για τα ίδια τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που αυτή προσφέρει.

► Υπηρεσίες Πιστοποίησης προϊόντων ή και υπηρεσιών (ISO, BRC, IFS κ.λπ.)

► Υποστήριξη σε θέματα νομικής Κατοχύρωσης Πνευματικής Ιδιοκτησίας και Εμπορικών Σημάτων της επιχείρησης, τόσο στην Ελλάδα όσο και το Εξωτερικό.

► Συμβουλευτική υποστήριξη για την Αξιοποίηση δυνατοτήτων Πληροφορικής και Επικοινωνιών.


Μη διστάσετε να υποβάλετε οποιοδήποτε σχετικό ερώτημα ή απορία σας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

ή καλέστε μας στο 211.40.83.944

Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε, το συντομότερο δυνατό!