Αρχική Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

 

Yπηρεσίες Μarketing

Yπηρεσίες
Μarketing

Εφαρμογή ρεαλιστικών στρατηγικών Ανάκαμψης και Ανάπτυξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων που σας επιτρέπουν να λανσάρετε αποτελεσματικά, προϊόντα και υπηρεσίες προσαρμοσμένα στις πραγματικές ανάγκες των πελατών σας.

► Μάθετε περισσότερα

Υπηρεσίες Internet Μarketing

Υπηρεσίες
Internet Μarketing

Για να σας βλέπουν όλοι, ακριβώς τη στιγμή που ψάχνουν αυτά που εσείς προσφέρετε, σχεδιάζουμε την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο, μεγιστοποιώντας τις δυνατότητες Ανάπτυξης των Πωλήσεων και τη διεύρυνση του Πελατολογίου.

► Μάθετε περισσότερα

Graphic Arts - Γραφικές Τέχνες - Εκτυπώσεις

Graphic Arts
Γραφικές Τέχνες Εκτυπώσεις

H δημιουργία της κατάλληλης μακέτας αποτελεί τον πλέον σήμαντικο παράγοντα στην αποτελεσματικότητα οποιουδήποτε μέσου επικοινωνίας. Από το Λογότυπο έως την Επαγγελματική Κάρτα, τα Προσπέκτ και κάθε είδους Εντύπου, έως τις Συσκευασίες των προϊόντων σας και την Ιστοσελίδα.

► Μάθετε περισσότερα

 

Πιστοποιήσεις Επιχειρήσεων

Πιστοποιήσεις
Επιχειρήσεων

Πιστοποιηθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σας σήμερα. Ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες της citobu® για το Σχεδιασμό και Ανάπτυξη διεθνώς αναγνωρισμένων Συστημάτων Πιστοποίησης ISO, IFS, BRC, FSSC κ.α.

► Μάθετε περισσότερα

Επιδοτούμενα Προγράμματα

Eπιδοτήσεις
Χρηματοδότηση

Ενημερωθείτε άμεσα για τα διαθέσιμα προγράμματα Επιδοτήσεων, ή άλλα Χρηματοδοτικά εργαλεία. Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι της citobu® είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να καταρτίσουν και να υποβάλουν το δικό σας επενδυτικό σχέδιο προς χρηματοδότηση.

► Μάθετε περισσότερα

Υποστήριξη Εξαγωγών

Υποστήριξη
Εξαγωγών

Παροχή εξειδικευμένης πληροφόρησης και υποστηρικτικών υπηρεσιών σε υπό σύσταση ή υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, για την προετοιμασία, προσαρμογή και προώθηση των προϊόντων τους σε αγορές του εξωτερικού.

► Μάθετε περισσότερα

 

StartUp - Νέες Επιχειρήσεις

 

StartUp
Νέες Επιχειρήσεις

Συμβουλευτική υποστήριξη και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών σε όσους αποσκοπούν στη δημιουργία της δικής τους επιχείρησης, αλλά και σε εκείνες τις επιχειρήσεις που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο λειτουργίας.

► Μάθετε περισσότερα